La Biosthetique.:
Frisør Julie Dyhr er forhandler af La Biosthetique Paris produkter.
La Biosthetique er et eksklusivt mærke, som kun sælges gennem professionelle forhandlere. Men stadig til gode priser hvor alle kan være med.
Vigtig del af La Biosthetique filosofien er den kvalificeret uddannelse. Jeg vil ofte tage på seminar i Rødekro og videre uddanne mig, så jeg hele tiden er opdateret og kan hjælpe og vejlede mine kunder på bedste vis.

Til alle hårtyper og hovedbundsproblem har La Biosthetique udviklet et specielt virkestofkompleks, for hermed at opnå en vedvarende genopbygning af håret og hovedbunden. Dette betyder ikke kun straks et mærkbart og synligt plejeresultat, men også en dybdevirksom behandling af årsagen.

Hovedformålet med La Biosthetique pleje: Er et smukt hår og en funktionsdygtig hovedbund.
Et smukt hår vokser ud fra en sund hovedbund, derfor har den intensive hovedbundspleje en så høj status hos La Biosthetique.
Har du f.eks. problemer med skæl, hårtab grundet stress, graviditet eller sygdom, fedtet hovedbund så kan La Biosthetique helt sikkert hjælpe dig. Kig derfor ind i salonen og jeg vil hjælpe dig af med problemet så du kan få et smukt og sundt hår igen.

Jeg forhandler også Luksus Hudpleje og skøn makeup fra La biosthetique.

Har du problemer med din hovedbund eller ansigtshud så tilbyder jeg GRATIS Hovedbund- og hudtest.

https://www.labiosthetique.dk/

**Jeg forhandler også andre produkter: **
KIDS Serie med shampoo, balsam, voks og remover. Serien forbygger mod at få lus,
Tangle Mousse børste, så gør det aldrig ondt at få redt hår igen.

La Biosthetique filosofi:


VIRKSOMHEDEN: **
I hjertet af Paris, umiddelbart ved Arc de Triomphe med blik på Eiffeltårnet og kun få meter fra Avenue des Champs-Elysées, befinder sig de nye repræsentative internationale LA BIOSTHETIQUE hovedkontor.
Det var også her i mode- og skønhedsmetropolen Paris, at biokemikeren Marcel Contier i samarbejde med LA BIOSTHETIQUE i begyndelsen af 50érne udviklede det sensationelle og innovative koncept Total Beauty.
Videnskabsmænd tager endnu i dag udgangspunkt i den samme idé, når de udvikler LA BIOSTHETIQUE produkter i topmoderne laboratorirer uden dyreforsøg og på basis af aktuelle resultater inden for kosmetik og medicin. Produkterne fremstilles i henhold til den nyeste videnskabelige viden og efter de højeste kvalitetstandarder.
Mærket LA BIOSTHETIQUE PARIS har eksisteret siden 50´erne og står frem med en klar profil af, kvalitetsprodukter, innovation, eksklusive tjenesteydelser, udvikling af internationale Hår og Beauty-Trends samt professionalitet inden for service og sammenarbejde.

PRODUKT ETIK: **
Naturen spiller en foretrukken rolle hos LA BIOSTHETIQUE. Uanset, om det gælder valg af råstoffer eller udvikling af produkterne. Naturlige og naturidentiske virkestoffer og æteriske principper – det havde allerede grundlæggeren og Biokemikeren Marcel Contier lagt stor vægt på. Hermed udviklede han det innovative Total Beauty Koncept. Med sine visionære principper som identificerer sig med navnet: Bios, biologi og æstetik, skønhed.

Eksklusive virkestofkompleks:
Til et hvert hår og hovedbundssituation har LA BIOSTHETIQUE udviklet et specielt virkestofkompleks, for hermed at opnå en vedvarende restrukturering af håret og hovedbunden. Dette betyder ikke blot straks et mærkbart og synligt plejeresultat, men også en dybdevirksom behandling af årsagen
Hovedformålet med LA BIOSTHETIQUE pleje: er et vitalt hår og en funktionsdygtig hovedbund.
Da et smukt hår vokser ud fra en sund hovedbund, derfor har den intensive hovedbundspleje en så høj status hos LA BIOSTHETIQUE.
Forenelighed:
LA BIOSTHETIQUE sikker sig en meget høj forenelighed ved samtidig en meget høj virkning til optimal plejeresultater og vedvarende kundetilfredshed.
Alle produkter er baseret på den nyeste teknologi inden for den videnskabelige viden omkring dermatologi og biokemi. Gennem sammenarbejdet med det renommerede universitets- og hudklinik testes løbende for dermatologisk forenelighed og virkning.

KONCEPT: **
Alle produkter er inddelt i såkaldte metoder og behandler specifikke hovedbunde – eller hårsituationer. De er forenelige med hinanden og kan derfor kombineres på tværs af metoderne.
LA BIOSTHETIQUE Plejekonceptet omfatter,
Hår-og hovedbundsspecifike Shampoo´er:
Håraktive og hudidentiske virkestoffer samt individuelle, afstemt efter hårets kvalitet og hovedbunden forbedrer shampoo ´erne fra LA BIOSTHETIQUE hårets kvalitet allerede ved hårvasken og har en positiv indflydelse på hovedbunden. Sukkertensider på plantebasis renser grundigt og skånsomt og bevarer syrebeskyttelseskappen på hovedbunden.

Individuel behandling af hårskaftet: **
LA BIOSTHETIQUE tilbyder et højtspecialiseret plejesortiment i form af multifase intensivpleje, hurtigpleje og hen til strakspleje der helt er afstemt efter kundeønske, hårkvalitet og hvor beskadiget håret er.
Hårpleje-produkterne indeholder restrukturerende virkestoffer som f.eks. silke, ceramider, ekstrakter på plantebasis, sporelementer, olier og proteiner, der alle garanterer en hurtig og vedvarende plejeeffekt.
Professionelle applikationsteknikker øger ydereliger virkningen af produkterne og gør samtidig hårpleje-kompetencen synlig.

Virkningsfuld hovedbundspleje og behandling af hårrødderne:
Til behandling af forskellige hovedbundssituationer står forskellige produkter til rådighed, som lotioner, ampuller og olier med virkningsfulde virkestofkomplekser. Produkter der straks giver en mærkbar forbedring som er lette at anvende derhjemme

Helhedsorienteret aromaterapi:
Aromaterapi med VISAROME DYNAMIQUE har i over 50 år haft en særlig plads i sortimentet fra LA BIOSTHETIQUE. Den videnskabelige fine blanding af æteriske olier der helt er afstemt efter hinanden gør valget letter, sikrer behandlingssuccesen, muliggør en enestående Wellness behandling i salon og der hjemme.
Værdifulde essenser på plantebasis virker hovedbundsspecifikke og samtidig på hele mennesket opfriskende, aktiverende og beroligende, afslappende.

Alsidig relevante Stylingprodukter:
LA BIOSTHETIQUE står inde for hårtrend og innovative hårstyling. For at det også forbliver sådan, bliver serien løbende udvidet med nye avantgarde produkter. Mangfoldigheden i programmet BIOSTHETICS Style&Care og BIOSTHETICS Style&Finish opfylder alle krav både til klassiske som også moderne, trendorienteret styling.

Diagnose og rådgivning:
En funderet hår- og hovedbundsdiagnose hører til en af de væsentlige succeskriterier inden for LA BIOSTHETIQUE filosofi og retter derfor vores opmærksom på kundeønsket og deres behov i centrum.
En særlig understøttelse af diagnosen og kunderådgivningen tilbyder vi med det eksklusive LA BIOSTHETIQUE hovedbundscheck med Indikatorerne. Dette hjælpemiddel gør det muligt at analyserer hovedbundssituationen hurtigt, sikkert og kompetent.
Yderligere informationer www.labiosthetique.com

Seminar og kursus:


Jeg vil ofte tage på Seminar i Rødekro og videre uddanne mig inde for La biosthetique. Det er altid 2 dage, mandag og tirsdag, så det kommer ikke til at gå ud over mine åbningstider, (kun lidt om tirsdagen).
Her kan I følge med i hvornår jeg skal på Seminar.Jeg vil også tage på forskellige kursus, så jeg er opdateret på de nyeste farveteknikker, den nyeste hårmode, klippeteknikkers osv.
Det kan I også følge med i her.